De nieuwe Opel Astra!


De nieuwe Opel Astra!

Het is zover. De eerste volledige beelden van de gloednieuwe Astra zijn vrijgegeven.
De nieuwe Opel Astra vertegenwoordigt gedurfd design op zijn puurst, gecombineerd met toonaangevende Duitse technologie. Het eerste dat opvalt als je instapt is het volledig digitale Pure Panel met een breed scherm en intuïtieve bediening. De nieuwe Astra is voor het eerst ook beschikbaar als ultra-efficiënte plug-in hybride met een lage uitstoot.

Design
Op het gebied van design maakt de nieuwe Astra een duidelijk statement. De nieuwe Astra oogt dynamischer dan ooit met zijn strakke oppervlakken, zonder overbodige elementen, en het nieuwe Opel Vizor-familiegezicht. Het ontwerp illustreert dat de nieuwe Astra klaar is om een nieuw tijdperk in te luiden.

Ontworpen en ontwikkeld in Rüsselsheim
De zesde generatie Astra is ontworpen en ontwikkeld bij Opels thuisbasis in Rüsselsheim, waar dit najaar ook de productie van start gaat. Net als bij zijn voorganger, komt de nieuwe Astra met innovaties die het leven gemakkelijker en veiliger maken. Zo de nieuwe Astra leverbaar met de nieuwste versie van de adaptieve Intelli-Lux LED® Pixel Matrix verlichting– die rechtstreeks afkomstig is uit ons vlaggenschip, de Insignia – en met 168 LED-elementen toonaangevend is.

Digitale cockpit
Het interieur van de nieuwe Astra is geheel vernieuwd. Met het digitale Pure Panel zijn analoge instrumenten verleden tijd. In plaats daarvan kun je rekenen op een volledig nieuwe, intuïtieve cockpitervaring met frisse, moderne graphics en een smartphone-achtige bediening via de brede touchscreens.

De nieuwe Opel Astra komt dit jaar op de markt als vijfdeurs hatchback met een laag profiel en toch meer ruimte dan zijn voorganger.

https://www.opel.nl/personenwagens/toekomstige-modellen/nieuwe-astra.html