Garage P. van den Boom, 50 jaar jong!


Garage P. van den Boom, 50 jaar jong!

 

Op 1 april aanstaande bestaat Garage P. van den Boom alweer 50 jaar. Ook op 1 april, maar dan achttien jaar geleden namen Roger en Renata van Iersel de garage over. Er is veel veranderd de afgelopen achttien jaar. ‘’In 2011 is ons nieuwe pand geopend. Een compleet nieuwe werkplaats met de modernste apparatuur om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen’’, legt Van Iersel uit.

De ervaren monteurs leveren kwaliteit en service aan de klanten en bieden een totaalpakket aan de consument. Niet alleen onderhoudsbeurten en de APK keuringen worden verzorgd maar ook de opslag van uw zomer-/winterbanden met bijbehorende wissel, airco check voor de zomer en de wintercheck voordat de winter haar intrede doet. De garage heeft alles in eigen hand en kan iedere klus aan in de eigen werkplaats. Sinds enige jaren is garage P. van den Boom een universeel garagebedrijf  voor aankoop, verkoop (nieuw en gebruikt) en onderhoud van alle merken, echter blijven ze wel gespecialiseerd in het merk Opel.

Naast alle service voor personenauto’s biedt de garage ook een uitstekende service voor het onderhoud van uw bedrijfsauto’s, campers en aanhangers en krijgt de klant een sms’je zodra zijn/haar auto gereed is. ‘’Een extra service zodat de klant niet zelf hoeft te blijven bellen of de auto klaar is, wel zo makkelijk voor de consument.’’ Eigenaars Roger en Renata willen het 50-jarig jubileum wel groots vieren maar vanwege de heersende coronacrisis op dit moment verschuiven zij de festiviteiten naar het najaar.

De garage is gewoon geopend! De maatregelen die door de overheid zijn genomen i.v.m. het corona-virus treffen ons vooralsnog niet.
‘’Wij wensen iedereen heel veel sterkte toe de komende tijd. Houd je aan de regels, pas goed op elkaar en blijf gezond.’’